25 anys no es fan cada dia…
T’animes a celebrar-ho amb nosaltres?

Ens fa molta il·lusió convidar-te al sopar de celebració dels nostres 25 anys! Ha estat i està sent un viatge increïble i estem entusiasmats i entusiasmades de compartir aquest moment especial amb tots vosaltres, empresaris, empresàries i professionals que formeu i heu format part del Cercle Cecot de Joves Empresaris. Aquesta festa no seria completa sense la teva presència. Perquè volem celebrar i compartir el nostre aniversari amb totes les persones que han fet créixer el Cercle durant aquests 25 anys.

La celebració tindrà lloc el proper 6 de juliol a les 19.30h a la Pineda de Mas Bonvilar. Hi haurà sorpreses i moments especials, tot acompanyat per un còctel-sopar elaborat per l’equip del Nandu Jubany! Confirma la teva assistència al final d’aquesta pàgina!

____

IMPORTANT:
Aquesta és una invitació personal, individual i intransferible. El Cercle es fa càrrec del cost del sopar, però és molt important que ens confirmis la teva assistència abans del dia 30 de juny del 2023. Si confirmes i finalment no pots venir, tindràs fins el dia 3 de juliol per fer-nos-ho saber, si no, hauràs d’assumir el cost del sopar (150€)

_____

Ah, i per últim et volem demanar un favor…
Tens fotografies del teu pas pel Cercle? Les volem tenir! Envia’ns-les a cerclejoves@cecot.org i així les podrem compartir amb tots els i les assistents a la celebració!

 

Recorda:
6 de juliol del 2023 19.30h La Pineda de Mas Bonvilar (https://goo.gl/maps/yLfKkD31toK3fTfy7)
Dress code: Casual (homes amb americana)

Confirma assistència aquí