15 de juliol de 2025
Paelles, equip i talent per tancar el curs!

El Cercle de Joves Empresaris va celebrar el passat 11 de juliol una activitat que combinava gastronomia, creativitat i treball en equip.

Més de 60 participants, entre sèniors i júniors, es van sumar al concurs de paelles CecotChef, una manera original i divertida de connectar entre generacions i reforçar vincles dins del grup.

Els assistents es van dividir en 6 equips multidisciplinaris, barrejant perfils professionals i trajectòries diverses. L’objectiu anava molt més enllà de cuinar una bona paella: calia coordinar-se, col·laborar i compartir habilitats. Tot plegat, amb un clar propòsit: reforçar la confiança, la cohesió i el sentit de grup.

El jurat, format per Nil Dulcet Padrós i Paco Hoya, va valorar les elaboracions en un ambient distès i carregat de bon humor. El resultat? Una paella guanyadora que destacava per la seva originalitat i sabor, fruit del treball conjunt i la creativitat compartida.