Activitats

Presentació Cercle Cecot Joves Empresaris

By 2 de novembre de 2018 No Comments

La Patronal Cecot constitueix el febrer de 1997 el Cercle Cecot de Joves empresaris, dirigit als empresaris de fins a 45 anys, amb la intenció de constituir un equip de destacats joves emprenedors amb la finalitat de treballar en programes d’interès comú de valor social i econòmic. El Cercle és un lobby d’opinió i influència en el que els seus membres són seleccionats donant prioritat a la motivació per rebre i aportar idees innovadores en el marc de l’activitat civil i empresarial.

Ser del Cercle és:

Aportació personal: Ser participatiu, col·laborar i motivar a fer-ho. Aportar valor afegit, coneixements propis adquirits per la millora personal i empresarial pel bé comú. Ser creatiu, ètic, noble i moral. Ser tolerant i respectuós amb la diversitat d’opinions. Mostrar una actitud dinàmica i oberta davant els reptes exercint de líder i emprenedor de la mateixa manera que s’actua en el propi negoci. És ser joves d’edat…, però, sobretot, d’esperit.

Aportació empresarial: dinamitzant la vida econòmica del nostre país, amb la voluntat de treballar plegats conceptes de nova creació empresarial i de mentoring ajudant els nous emprenedors a desenvolupar més les capacitats d’acord amb el seu potencial i aconseguir, amb els seus comportaments, unir coneixements i habilitats amb altres col·legues per satisfer els requeriments globals de la nova empresa.

Aportació en l’àmbit social: en defensa dels valors i costums propis catalans, amb respecte per qualssevol altres
coexistents en la nostra societat. Fomentar la responsabilitat social corporativa de les empreses, el respecte als seus treballadors i una clara aposta per les polítiques mediambientals de sostenibilitat i millora del nostre entorn natural.

Aportació en el model de societat civil: actuant com a lobby d’opinió sempre des de l’anàlisi, el debat i la crítica constructiva influint en les activitats i actuacions de les entitats i institucions representatives, públiques i privades del nostre país, per afavorir l’entorn econòmic i desenvolupar millor l’activitat empresarial.