Actes Institucionals

Start ups HUB – Sevilla 2019

By 15 de novembre de 2018 No Comments

El passat 7 de novembre el Cercle de Joves de Cecot es va reunir amb l’Asociación de Jóvenes Empresarios de Sevilla (AJE). AJE Sevilla és una associació que pretén aglutinar emprenedors i joves empresaris per a desenvolupar un objectiu comú: ser el motor del progrés econòmic i social del seu territori per fer-la més professional, amb més finançament públic i privat i que permeti difondre les necessitats dels joves empresaris. Aquesta trobada va servir per aprofitar sinergies entre les dues entitats i ampliar el networking

El dia següent, 8 de novembre, el Cercle de Joves de Cecot va visitar l’Espacio RES de Sevilla. Espacio RES és una fundació destinada a crear un ecosistema sostenible que proporciona a persones i start-ups els elements crítics necessaris per construir projectes i negocis exitosos i socialment responsables. Durant la trobada, a part de conèixer l’espai, es van presentar dos projectes: OKAPI i ZYRKIA.