Nota de Premsa

5 empreses del Cercle, nominades als Premis Muncunill a la Innovació 2022

By 18 de maig de 2022 No Comments

5 de les empreses que formen part del Cercle Cecot de Joves Empresaris estan nominades als Premis Muncunill a la #Innovació que organitza l’Ajuntament de Terrassa. Les empreses nominades son: SensofarVSN Innovation & Media SolutionsCOMSER, i Lamp en categoria local i LÚCID Design Agency en la categoria estatal.

L’edició d’enguany es celebrarà el dia 2 de juny, a les 18:30h, al Teatre Principal de Terrassa i s’emetrà per streaming a través del canal Youtube d’Ajuntament de Terrassa.

Una mica d’informació sobre els premis…
Els Premis Muncunill a la Innovació, creats l’any 2017, representen un referent per a projectes d’innovació d’arreu del país, alhora que permeten acostar el concepte «innovació» a la ciutadania, tot reconeixent la labor d’aquelles persones, institucions o empreses que aposten per la innovació com a model integral, esdevenint un model de progrés, benestar i servei a la societat.

Leave a Reply