Activitats

Afterwork del Cercle amb l’Ignacio Nesweda i en Jordi Utiel

By 8 d'abril de 2024 No Comments

El passat dijous 21 de març, dins el programa d’activitats programades del Cercle Cecot de Joves Empresaris, es va portar a terme una nova sessió en format Afterwork.

En aquesta ocasió vàrem poder gaudir de la presentació de l’actual membre Ignacio Nesweda, i d’un membre ja jubilat, en Jordi Utiel, a les oficines d’en Jordi al Parc Audiovisual de Catalunya.

L’Ignacio Nesweda ens va presentar els seus inicis professionals i ens va compartir la seva activitat actual.  D’una banda, la consultoria en gestió patrimonial, i d’altre banda, la representació a Catalunya del Celler de vins “San Cebrín” de la Rioja, propietat de la seva família.

En Jordi Utiel va compartir amb nosaltres l’evolució del seu projecte empresarial Video Stream Networks (VSN), des de la seva fundació fins a la recent integració dins un gran grup multinacional canadenc. A la segona part de l’exposició, va enumerar una sèrie d’aprenentatges i experiències viscudes que ben segur ens seran de gran utilitat a tots els assistents a l’esdeveniment.

En acabar vàrem poder gaudir una estona tots junts tastant els vins que ens va portar l’Ignacio, així com una selecció de formatges Xerigots de l’empresa Iberdeli, gràcies a Marta Domènech, recent membre del Cercle.

Leave a Reply