Activitats

Esmorzar del Cercle amb l’Ignasi Ribó i l’Edgar Guardia

By 9 de maig de 2024 No Comments

El passat 2 de maig va tenir lloc un nou esmorzar amb l’objectiu conèixer de primera mà els nostres socis.

En aquesta ocasió l’Ignasi Ribó, fundador i CEO de Nomade Nation, ens va explicar com va néixer aquest projecte. El 2021, després de treballar per productores com Netflix o Universal Studios als Estats Units, va percebre un interès creixent en les “campers” i la gran quantitat de persones que gaudeixen de viatjar i viure còmodament en qualsevol part del món.

Aquesta tendència el va inspirar a crear  Nomade Nation, que ofereix al client la possibilitat de configurar des de casa seva una camper totalment personalitzada, sostenible i de disseny, un “tot inclòs” en una furgoneta.

D’altra banda, l’Edgar Guardia, amb formació en Enginyeria i Management, ha desenvolupat principalment la seva carrera a l’empresa familiar. Com a segona generació de l’empresa Mecesa, ha creat una nova empresa per oferir més solucions en sectors clau com l’energètic, farmacèutic, industrial, químic i alimentari.

El seu objectiu principal és continuar expandint-se apostant per la tecnologia en els processos de producció, el desenvolupament de productes per a l’ús d’H2 i alhora, mantenir un fort compromís amb els valors humans.

Finalment, amb la col·laboració de BANC, vam poder conèixer el projecte Openteca de la mà del seu creador Oriol Nonell. Una plataforma digital d’intermediació hipotecària que ofereix un procés àgil i sense paperassa.

Leave a Reply