Activitats

B-40

By 2 d'octubre de 2019 No Comments

El Cercle de Joves Empresaris recolza la necessitat d’implicar el sector empresarial per la finalització de la B-40 fins a Sabadell.

Paco Hoya: “Per trams de la B-40 com el d’Abrera-Terrassa es va fer front comú dels municipis afectats per les obres de l’autovia orbital i representants de Cecot i de la Cambra de Comerç de Terrassa. Entenem que per al tram Terrassa-Sabadell també seria una fórmula adient i amb més força”.

Aquesta setmana el grup Junts per Terrassa ha traslladat a l’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa la necessitat d’establir un compromís polític i empresarial respecte del Quart Cinturó cap a Sabadell. Una proposta que el Cercle Cecot de Joves Empresaris considera oportuna, ja que la finalització d’aquest tram de l’orbital B-40 tindrà conseqüència directa sobre l’activitat empresarial, productiva i econòmica de Terrassa.

El Cercle de Joves es posa a disposició del projecte  per tal de sumar esforços per exigir la continuïtat del cinturó, com a mínim fins a la ronda oest de Sabadell, propiciant un flux de trànsit de vehicles òptim, no tallant-lo en plena trama urbana de Terrassa. Un perllongament imprescindible pel correcte funcionament de l’autovia, dotant-la de sentit viari i de comunicació en xarxa.

Fotografia: Albert Prieto (LaTorre, 14/08/17)