Actes Institucionals

Nit Empresari

By 22 d'octubre de 2019 No Comments

La Nit de l’Empresari és ja una cita consolidada a les agendes dels empresaris i empresàries d’arreu de Catalunya. Esdevé el punt de trobada anual on retem homenatge a l’esforç diari del fer empresa i on distingim les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials. Premiar-les, compartir-les i fer-les públiques és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot. Enguany, la Cecot celebra 25 anys d’aquest esdeveniment.

Aquest any 2019, amb el lema “ENERGÈTICS Empreses sostenibles | Governs responsables | Transició energètica”, volem expressar i fer patent l’acció de la Cecot (i dels seus col·lectius empresarials) en favor d’un model energètic més sostenible, menys contaminant, que redueixi els nivells d’emergència climàtica, amb uns costots realistes i que incideixen positivament en la competitivitat empresarial.

En l’edició d’enguany i en la categoria Empresa més internacional tenim una companyia del Cercle: SENSOCAR. És actualment la segona empresa més important a nivell nacional en fabricació de cèl·lules de càrrega i visors electrònics. Ha experiementat un creixement sostingut i ha mantingut una estratègia de dissenyar, certificar, fabricar i verificar els seus productes des de la seva planta ubicada a Terrassa per mantenir el know-how de producte i alinear les estratègies d’internacionalització i innovació, sense deslocalitzar la producció.