Formació

Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives

By 19 de desembre de 2019 No Comments

El Cercle de Joves, juntament amb l’Euncet Business School, us proposa un postgrau en Lideratge i Habilitats Directives.

Aquesta formació proporciona els coneixements i eines necessàries per fer front a qualsevol situació d’incertesa, inestabilitat i canvi a qualsevol empresa amb lideratge i resiliència.

Els nous paradigmes empresarials requereixen professionals amb competències i habilitats directives que els facin adaptables a aquest nou entorn.

Orientat a la transferència laboral immediata, el postgrau en Lideratge i Habilitats Directives permetrà als participants prendre decisions acertades, assumir riscos i liderar inspirant al seu equip creixent fent-los créixer.

Aquí trobareu el programa PHLD.

Aquesta formació és vàlida dins el programa de Permís Individual de Formació, PIF: a través de les bonificacions de les quotes de la Seguretat Social, l’empresa pot autoritzar a un treballador que disposi d’hores laborals per formar-se.

L’Euncet Business School és un centre de formació adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, reconegut per la seva forta connexió amb el món empresarial i per la seva voluntat de potenciar la innovació i la transferència de coneixement.

Si esteu interessats en aquesta formació contacteu amb marnero@euncet.es

Leave a Reply