Actes Institucionals

Nova sessió del Cicle d’Esmorzars del Cercle. Visitem Leitat!

By 18 de març de 2022 abril 25th, 2022 No Comments

Terrassa, 18 de març 2022.  El Cercle de Joves Empresaris de la Cecot va visitar, aquest passat 17 de març, les instal·lacions de Leitat de Terrassa en el marc del cicle d’esmorzars que organitza periòdicament. Durant la trobada, David Gómez, soci i director d’operacions d’OnWork Grup, i Jordi Rodríguez, director general de Leitat, van poder explicar els projectes que estan desenvolupant des de les respectives empreses.

David Gómez, al llarg de la seva intervenció va poder explicar als socis del Cercle la seva trajectòria personal i professional fins arribar a la seva posició actual al capdavant d’OnWork Grup, un proveïdor referent informàtic IT & Cloud amb oficines centrals a Tarragona. Actualment la companyia presenta un consolidat creixement fruit de la demanda i sensibilitat creixent en solucions i aplicacions de Cloud Computing, seguretat de la informació i manteniment d’infraestructures informàtiques. Gómez també va voler compartir durant la seva intervenció els principals reptes i dificultats que ha tingut fins al dia d’avui.

Al mateix temps, Jordi Rodríguez va explicar com la seva formació en Ciències Polítiques i de l’Administració (UPF) així com els seus anys al capdavant de la Fundació Cecot Innovació van ser de gran valor per a la seva etapa actual dirigint el Centre Tecnològic Leitat, des d’on es gestionen tecnologies per crear i transferir valor social, mediambiental, econòmic i industrial sostenible a les empreses i entitats amb qui treballa. La presentació va ser una bona oportunitat per fer conèixer al Cercle de Joves Empresaris la situació actual de l’ecosistema d’innovació així com les possibilitats de col·laboració en el desenvolupament de projectes de I+D+2i aportant el seu coneixement i experiència.

Per acabar la jornada, els membres del Cercle van poder fer una visita a les instal·lacions de Leitat i van veure les principals àrees d’innovació en les que estan treballant (Salut i Medicina, Energia i Enginyeria i Economia Circular).

Leave a Reply