Activitats

Visitem Oller del Mas

By 16 de maig de 2022 No Comments

Aquest passat 12 de maig vam organizar una nova jornada cultural i formativa del Cercle, aquest cop a les instal·lacions d’Oller del Mas. Un espai espectacular als peus de Montserrat que disposa de celler, restaurant i un concepte d’allotjament únic on la sostenibilitat, la natura i la comoditat es combinen en uns espais dissenyats amb harmonia i sensibilitat. La Laia Puig juntament amb el seu marit gestionen aquest projecte tan innovador però a la vegada centenari.

La jornada va començar amb l’explicació per part de la Laia de la trajectòria de l’Oller i dels projectes actuals i futurs de la iniciativa empresarial. A continuació va tenir lloc una ponència liderada pel Sr. Josep Maria Clopés centrada en els avantatges de la meditació en el lideratge. Aquesta xerrada va obrir a tots els assistents una nova visió mitjançant una aproximació a la meditació com a tecnologia per arribar a l’excel·lència.

Per acabar la jornada tots els assistents vem poder gaudir d’un dinar al restaurant Bages964 que es troba en el mateix complex.

 

Leave a Reply