Activitats

Prop de 250 persones participen al sopar solidari a favor dels “Amics de la Gent Gran” organitzat per Cerclemón

By 17 de juny de 2022 No Comments

Aquest passat dijous Cerclemón, la branca solidària de la Cecot i el Cercle Cecot de Joves Empresaris, va organitzar a la Masia La Tartana de Matadepera un sopar solidari i un concert per recaptar fons a favor de la Fundació dels Amics de la Gent Gran, una entitat que té per objectiu lluitar contra la soledat no desitjada i l’aïllament social al qual queden exposades milions de persones grans. Son una entitat que, des del 1987, vol construir un món que reconegui la singularitat, valor únic i paper fonamental que la gent gran juga a la societat.

Durant l’acte, Gonzalo Casino, membre del patronat de la fundació, va explicar a tots els assitents la tasca que desenvolupen i la importància d’esdeveniments i accions com les de Cerclemón que servirà per poder organitzar activitats per a la gent gran durant aquest estiu.

Al final de l’esdeveniment vam poder gaudir d’un gran concert del grup “The Tutsies” que ens va presentar versions de grans clàssics de la música dels anys 80 i 2000’s.

Des d’aquí, volem agraïr a les prop de 250 persones que vau assistir a l’esdeveniment i mot especialment a totes les empreses que heu volgut col·laborar desinteressadament en aquesta gran festa a favor de la gent gran!

 

(Fotografia: Sergi Abad)

 

Leave a Reply