Entrevistes

Pablo Gamalero: “Als empresaris ens caracteritza saber adaptar-nos als canvis, molta visió i una gran capacitat d’anàlisi”

By 28 de juny de 2022 juliol 19th, 2022 No Comments

Parlem amb el Pablo Gamalero,CEO de Nutri-Cloud Holding Group (PROFIT + PonteMASfuerte.com + ARANAH Fitness Club) i membre del Cercle Cecot de Joves Empresaris per conèixer-lo millor, saber quines són les seves aficions, com viu el seu dia a dia al capdavant d’una empresa, què l’ocupa i preocupa actualment…

Nom i cognoms
Pablo Gamalero
Càrrec
CEO
Nom empresa
Nutri-Cloud Holding Group (PROFIT + PonteMASfuerte.com + ARANAH Fitness Club)
Sector d'activitat
Nutrició, alimentació saludable i esport
Població
Terrassa

1. Qui ets? I… com ets? Què t’agrada? Quines aficions tens?
Soc en Pablo, potser una de les incorporacions més joves que ha tingut el Cercle en tota la seva història. Vaig començar al món del comerç online a la primerenca edat de 17 anys i fa gairebé més de la meitat de la meva vida que soc emprenedor. M’agrada molt l’esport, sobretot el fitness i el ciclisme de muntanya, i soc un gran apassionat del món de la competició del motor.

2. A què et dediques? Ens presentes la teva empresa? Quin és l’àmbit d’activitat que desenvolupeu i què oferiu?
El meu projecte principal des dels meus inicis va ser “PonteMASfuerte.com”, una web de nutrició i suplementació esportiva que opera a tot Europa. Però, a poc a poc, vam anar evolucionant cap a una àmplia branca d’activitats relacionades amb l’esport. A dia a través del nostre projecte mare, Nutri-Cloud Holding Group, gestionem diverses pàgines web de nutrició, suplementació, alimentació saludable i esport. Així mateix, disposem de la nostra pròpia marca d´alimentació (PROFIT) i soc cofundador d’una cadena de gimnasos 24 h (ARANAH) amb la qual busquem completar les nostres activitats relacionades amb la salut, l’alimentació i l’esport.

3. Per què creus que et compren/consumeixen els teus clients o en què creus que aportes valor diferencial?
Portem més de 15 anys d’experiència al món de la venda online a través de portals e-commerce, gairebé 10 anys abans que Amazon aterrés a Espanya. Aquesta àmplia experiència ens ha permès millorar els nostres serveis d’atenció al client i la nostra perspectiva de la digitalització, posicionant-nos com el referent més gran de Catalunya al nostre sector i un dels 5 players més importants d’Espanya tant en l’àmbit de servei com de prestigi. La clau del nostre èxit es basa en la personalització i la millora constant dels processos d’usabilitat dels nostres usuaris per a una experiència òptima de compra dels nostres productes i serveis.

4. Comparteix-nos tres dades que trobis rellevants del teu negoci.
És un negoci predominantment digital, global i personalitzat.

5. Què t’ocupa i et preocupa actualment?
L’avenç constant de la tecnologia i la incapacitat dels governs mundials a seguir el ritme canviant del mercat. També la globalització i els costos impositius tenen un paper cada cop més preocupant per al desenvolupament del nostre negoci i pràcticament de qualsevol sector de l’economia.

6. Quins esforços fas per retornar valor d’impacte a la societat, o al planeta, més enllà de l’econòmic?
Participo activament a Cerclemón, la branca social del Cercle de joves empresaris de Cecot i participo en altres causes benèfiques per ajudar a la investigació i la lluita de malalties. Així mateix, estem fent un gran esforç per convertir el grup d’empreses en negocis neutres en carboni, així com la gestió activa i el foment del reciclatge, sempre dins de les nostres possibilitats.

7. Fent una mica de prospectiva estratègica, on esperes que trobem la teva empresa d’aquí 5 anys?
La nostra idea és que d’aquí a 5 anys haguem desenvolupat encara més el concepte Nutri-Cloud, centrant tots els nostres punts de venda online en un projecte únic en l’àmbit tecnològic i amb la capacitat d’escalar molt més internacionalment.

8. Creus que la figura de l’empresari/a té una acceptació positiva, conceptualment parlant, a nivell social? Per què?
La figura de l’empresari sempre ha tingut una visió tant positiva com negativa, depenent dels ulls de l’observador. Però la veritat és que cada cop resulta més difícil emprendre, i només pot valorar en profunditat l’aportació positiva que fem a la societat, les persones que per proximitat o per pertànyer al segment d’emprenedors, autònoms i empresaris, saben l’enorme esforç que suposa emprendre i els sacrificis que fem diàriament per aportar valor a la societat i a l’economia. No sé si contesta això a la pregunta, però volia dir-ho 🙂

9. En la teva opinió, quines son les principals capacitats i skills d’un empresari/a?
La capacitat d’adaptació a les adversitats i als canvis, molta perspectiva i l’anàlisi objectius de les situacions que es presenten al dia a dia.

10. Què t’ha dut a formar part del Cercle Cecot de Joves Empresaris?
L’any 2014 em van donar el premi a la Millor Jove Iniciativa Empresarial de la Cecot. A l’esdeveniment vaig captar l’atenció del president del Cercle d’aquell moment, en Dani Puente, que es va posar immediatament en contacte amb mi i em va apadrinar per entrar al Cercle. Així que aprofito aquestes línies per agrair a Dani per tan magnífic regal 🙂

10+1 I què creus que pots aportar tu al Cercle Cecot de Joves Empresaris?
Visió digital, joventut, solidaritat i, sobretot, molt bon ambient.