Actes Institucionals

El Cercle participa a la jornada “Agenda Urbana: Un horitzó estratègic per a la Terrassa del 2030”

By 12 de juliol de 2022 No Comments

Divendres passat, 8 de juliol de 2022, l’Ajuntament de Terrassa i l’escola de negocis Euncet van organitzar una jornada per parlar del futur de la ciutat en el context de l’adaptació a l’agenda de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

Seguint aquests principis globals de l’ONU, la ciutat està elaborant la seva pròpia Agenda Urbana, un document estratègic que ha de definir el futur de la ciutat. La jornada es va estructurar en quatre eixos: economia, sostenibilitat, urbanisme i innovació econòmica local a partir d’experiències en districtes innovadors i en economia circular.

En aquest sentit els i les membres del Cercle Núria Aurell (representant també a l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil), Jordi Carrera i la presidenta Ninna Torres van poder compartir entre tots els i les participants la visió de la ciutat que tenen els joves empresaris, les mancances i les possibles solucions als diferents problemes de la ciutat en l’àmbit empresarial.

En la seva intervenció, van voler insistir molt en la idea que una bona relació entre l’Ajuntament, l’Administració i l’empresariat ajudaria a facilitar molt més la feina del dia a dia dels emprenedors i emprenedores. També vam voler destacar la importància d’ajudar als i les joves que tenen idees emprenedores i trobar la fórmula perquè puguin tirar endavant nous projectes de la manera més fàcil possible.

Leave a Reply