Activitats

Coneixem a la Laia Morales i a la Maria Puy, noves membres del Cercle

By 19 de juliol de 2022 No Comments

El passat dimecres 13 de juliol, al Restaurant Can Solà de Matadepera, vam tenir l’ocasió de conèixer millor la Laia Morales i la Maria Puy, dues de les darreres incorporacions i membres més joves del Cercle. Elles ens van poder explicar la seva àmplia trajectòria i el seu projecte de futur.

📍La Laia Morales porta més de 10 anys assessorant empreses, treballant com a consultora i formadora en mercats nacionals i internacionals. Fundadora de BeExperience ha treballat amb més de 40 empreses de diferents sectors, contribuint a la creació de grans negocis.

📍La Maria Puy és advocada i mediadora, especialista en dret marítim i relacions internacionals amb Xina, on hi ha viscut més de dos anys. Això l’ha ajudat a conèixer de ben a prop el funcionament d’aquest país. Actualment assessora empreses en matèries mercantils i civils, entre moltes altres coses.

Vam poder compartir les seves experiències i aprofitar per passar una estona plegats. Ens va acompanyar també el nou president de la Cecot, Xavier Panés, i el secretari general de l’entitat, Oriol Alba.

Leave a Reply