Activitats

4 elements per triomfar empresarialment, segons José Elías (Audax Renovables)

By 25 de juliol de 2022 No Comments

Dimarts passat, el Cercle Cecot de Joves Empresaris vam poder visitar DFactory i conversar i conèixer millor a Jose Elías, CEO d’Audax Renovables. Aquest conegut emprenedor va posar en marxa els seus dos primers projectes en només 19 anys, però va fracasar. Uns anys més tard va fundar la companyia energètica Audax Renovables, de la qual és soci majoritari. També és inversor en diferents sectors i es va fer conegut com un dels avaladors financers de Joan Laporta.

Durant la seva interveció, Elías va explicar-nos que per a ell conceptes com l’esforç i la dedicació són adjectius de vida que no es poden oblidar. També va voler compartir amb nosaltres els quatre elements que considera indispensables per poder triomfar empresarialment. El primer, ser una bona persona. El segon, saber sumar, restar, multiplicar i dividir. Segons José Elías, la resta de coses “les pots trobar a Google”. Per altra banda, “saber anglès i com més idiomes millor” i, per últim, saber socialitzar.

Elías, que sempre explica que la seva vida és el resultat del que li ha anat passant en el passat, ens va animar a viure intensament els projectes o idees empresarials i a envoltar-nos de persones i equips de confiança.

La jornada va acabar amb la visita a les instal·lacions de DFactory, el hub per a la creació d’un sistema que impulsi la promoció i desenvolupament de la indústria 4.0 que lidera el Consorci de la Zona Franca de Barcelona juntament amb Leitat. Jordi Rodríguez, general manager de Leitat, va ser l’encarregat d’explicar-nos i ensenyar-nos les instal·lacions i l’objectiu de Dfactory.

Leave a Reply