Activitats

Visitem Ametller Origen

By 20 de setembre de 2022 No Comments

El passat divendres 16 de setembre una trentena de membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris vam tenir l’oportunitat de compartir una xerrada amb en Josep Ametller, actual CEO i fundador de Ametller Origen. La trobada es va fer al Mercat dels Autors al Carrer Numància, Barcelona.

En Josep ens va transportar als origens de Casa Ametller, a la masia familiar a on tot va començar. Durant tota la presentació ens va parlar continuament de la importància de la vida de pagès que van tenir a casa, inculcant valors com la voluntat de treballar molt i de tocar sempre de peus a terra. Valors que a dia d’avui, tot i l’expansió i dimensió de l’empresa, es mantenen intactes.

Tots hem escoltat a parlar del gran projecte de Agroparc que Ametller Origen està liderant. En Josep ens el va presentar, amb tot l’entusiasme que un projecte així necessita. Un espai on es replicarà la vida que els germans Ametller vivien de petits. Una masia del segle XXI, amb tota la tecnologia d’avui per aconseguir un projecte 100% circular i deixant una petjada de CO2 negativa.

Finalment, vam poder acabar la xerrada compartint uns moments de networking entre tots els socis i sòcies.

Leave a Reply