Activitats

Nova edició del Cicle d’Esmorzars del Cercle al Parc Audiovisual de Catalunya

By 17 d'octubre de 2022 No Comments

Aquest passat divendres vam celebrar una nova edició del cicle d’esmorzars del Cercle. Aquesta edició va tenir lloc al Parc Audiovisual de Catalunya i va comptar amb les presentacions de l’Anna Domènech (CEO de Ad Cominicació) i de l’Albert Bladas (Cofundador & CEO de Columat).

Anna Domènech, al llarg de la seva intervenció va poder explicar-nos el que li apassiona més repassant la seva trajectòria personal i professional. Tots els membres del Cercle vam poder comprovar com l’Anna ha pogut portar a terme moltes de les idees i oportunitats que li han anat apareixen al llarg dels últims anys. Aquesta experiència i aprenentatge implementant tants projectes diferents en el món de la comunicació, el màrqueting i l’organització d’esdeveniments ha fet consolidar la seva agència “Ad Comunicació” amb una participació cada cop major en iniciatives tant públiques i com del sector privat.

També hem tingut l’ocasió de conèixer l’Albert Bladas, un dels membres més joves del Cercle! Amb ell hem pogut descobrir tot els canvis de rumb empresarials que ha viscut fins a data d’avui. Va començar en el sector del lleure esportiu, passant posteriorment per diferents empreses del sector de la Meteorologia, una potent aventura comercial als Estats Units per acabar portant a la realitat una nova solució de recepció i emmagatzematge de paqueteria amb control de temperatura. Columat és actualment una de les empreses amb més projecció a dins del sector de la gestió de la “última milla” amb software propi i un creixement molt prometedor.

A l’acabar la sessió, els membres del Cercle van poder fer una visita a les instal·lacions del Parc Audiovisual on s’hi agrupen empreses de serveis i producció audiovisual. Per acabar, com sempre, vam poder intercanviar una estona de conversa tot esmorzant en el mateix espai.

Leave a Reply