Activitats

Visitem Etnia Barcelona, una marca d’ulleres que està donant la volta al món

By 24 de gener de 2023 No Comments

Aquest passat dijous vam poder visitar Etnia Barcelona, una marca d’ulleres independent de Barcelona que crea dissenys colorits amb acetat natural i lents minerals. David Pellicer, el seu creador, i 3a generació dins el món de les ulleres, es diferencia de la resta de marques fa uns 25 anys i comença a marcar tendència gràcies a les ulleres en color. Crea una marca de qualitat, oberta al món, innovadora i rebel amb segell BARCELONA.

Vam poder visitar la seva seu a Esplugues de Llobregat, un edifici de cinc plantes a on vam poder veure tot el procés de les ulleres: des del departament de disseny, la sala de prototips, la seva fabricació i la planificació de les campanyes de màrqueting.

En David és una mostra d’esforç, resiliència i capacitat de superació.
Gràcies a tu i a l’Aïtana Modolell per transmetre’ns els valors de la vostra empresa, ensenyar-nos Ètnia Barcelona Foundation, així com els espais més sostenibles i naturals de les vostres oficines pensats per millorar la salut laboral dels vostres treballadors i treballadores i l’espai #lacuina, un espai creat per fomentar hàbits saludables a través d’una cuina ecològica i de proximitat ecocook , a on els socis del Cercle vam poder compartir un fantàstic dinar.

Leave a Reply