Activitats

Descobrim la divisió DRO, encarregada de la distribució de recanvis originals i multimarca del grup VallesCar

By 18 de maig de 2023 No Comments

Dins els Esmorzars del Cercle, el passat febrer, vam poder conèixer de la mà del nostre soci Agustí Sala la divisió DRO, encarregada de la distribució de recanvis originals i multimarca del grup VallesCar. Una apassionant jornada on vàrem poder descobrir com des del grup VallesCar es cobreix pràcticament totes les línies de negoci associades al sector de l’automoció.

Un projecte de gran dimensió on a partir de la visita guiada al magatzem de DRO, vam poder conèixer amb profunditat un sistema logístic i de gestió de stock d’avantguarda que aconsegueix equilibrar necessitats operatives de nivells de mercaderia desitjables i l’optimització financera de la inversió en existències.

Gràcies Agus Garcia, per ajudar-nos a entendre com funciona el sector de l’automoció i ensenyar-nos com organitzeu des de DRO la gestió d’existències i el control logístic de tantes i tantes referències. Va ser molt didàctic i inspirador, sou uns autèntics referents.

Leave a Reply