Activitats

Visitem les instal·lacions de la Coca-Cola!

By 18 de maig de 2023 No Comments

El passat 16 març vam visitar les instal·lacions de la Coca-Cola, no és una cosa que es faci cada dia!

El Cercle de Joves Empresaris de la Cecot, vam estar a la planta que Coca-Cola EuroPacífic Partners té a Martorelles. Vam visitar les instal·lacions de la mà de l’Anna Esquius, vicepresidenta de costumer service, del responsable d’IT Xavier Sistach i el Director d’Operacions Manel Mogollon, a la sala NEXT Lab. Una sala d’ambientació completament Digital i amb diferents racons amb experiències immersives diverses, com el que ens van explicar.

La capacitat d’embotellament és espectacular i el creixement que encara pot tenir la planta, garanteixen una llarga vida. A més, estan molt orgullosos del seu Connector Biològic, que han construït per garantir el pas de la fauna provinent de la serralada litoral de la llacuna que hi ha darrere la planta. Tot un cas d’èxit de convivència entre la indústria i els ecosistemes.

Finalment, vam fer visita a les instal·lacions on ens vam quedar molt impressionants, tant del nivell d’automatització com del control que tenen sobre el procés d’embotellament.

Sens dubte una molta bona experiència i altament recomanable. Gràcies, CCEP per convidar-nos.

Leave a Reply