Sense categoria

Coneixem al Claudi Quera i Pol Solanellas en una nova edició dels esmorzars del Cercle

By 19 de maig de 2023 No Comments

Continuem amb els esmorzars del Cercle, una bona oportunitat per conèixer de prop els companys, empresaris del Cercle, per entendre millor els negocis que lideren i sobretot descobrir el vessant més personal de les seves vides. Perquè darrere la figura d’empresaris hi ha grans persones, i cal donar-los veu.

Claudi Quera, caràcter, força i molta determinació, són les senyes d’identitat d’un jove empresari que no sap estar quiet i a qui l’esport i la competició li ha donat les bases del professional que és avui dia al capdavant d’un projecte de construcció i obra civil, ENCO Infraestructures.

Del Claudi ens enduem el Chi Kung, pràctica mil·lenària que ajuda a trobar la pau interior i incrementar l’energia mental per fer front al dia a dia. Si voleu saber més d’ell podeu llegir el seu llibre ALAYA, el poder de l’energia. Un assaig sobre l’energia, i la filosofia de vida per ajudar a despertar i conèixer-se un mateix.

Pol Solanellas, pare de família nombrosa i gran apassionat del Barça. És la tercera generació de Fustes Solanellas, gran empresa de referència en el sector de la fusta. Persona pràctica, resolutiva i positiva davant els diferents obstacles que se li han anat presentant al llarg d’aquests anys.

Paral·lelament, és fundador de l’empresa Pintorist, un portal online on posen en contacte a persones o empreses amb pintors professionals de la zona on es trobin.

Leave a Reply