Activitats

Pujada a La Mola i conferència de Núria Picas

By 6 de juny de 2023 No Comments

El passat dijous 1 de juny, dins el programa d’activitats programades del Cercle Cecot de Joves Empresaris, es va dur a terme una pujada vespertina a La Mola a on tots junts vàrem poder gaudir d’una bona estona de natura i exercici. La Mola és la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i és un dels elements característics del paisatge a la comarca del Vallès Occidental.

Després de la pujada, ens vàrem trobar tots a la Masia-Restaurant Can Pobla amb la Núria Picas, una corredora de muntanya campiona del món d’ultra trails.

La Núria ens va compartir d’una manera propera i amena la seva trajectòria i tots aquells reptes que havia hagut de superar amb una filosofia de vida basada en la força de voluntat i una mentalitat positiva, valors que tots podem utilitzar en els nostres projectes. Al finalitzar la seva exposició, es va unir al grup per gaudir d’un sopar fraternal a on vàrem poder continuar compartint diferents experiències.

Després del sopar i d’unes quantes fotografies de grup,  ens vàrem dirigir cap als vehicles en una distesa baixada amb lots i frontals.

La possibilitat sempre d’expandir els nostres límits, o la perseverança per assolir les nostres fites, varen ser alguns dels aprenentatges que la Núria ens va regalar.

 

Leave a Reply