Sense categoria

Visitem i coneixem Allura, BANC i BikeLaMola

By 19 de juny de 2023 No Comments

El passat mes de maig vam tenir l’oportunitat de conèixer una mica més els nostres socis a través del format #Afterwork. Aquesta vegada ens vam desplaçar a les instal·lacions d’Allura, l’empresa que dirigeix la nostra sòcia Marta Sánchez.

Vam començar amb la gent de BANC, que ens van venir a presentar de la mà del seu CEO, la seva nova iniciativa, Baboon Technologies, una empresa de gestió patrimonial que està treballant en diversos projectes de fons d’inversió amb tecnologia altament avançada.

Seguidament, el nostre soci Jaume Tort, que va compartir amb nosaltres les seves passions i aficions, com ara el trial. I és que no només ha participat en diverses exhibicions i campionats, sinó que també ha convertit un dels seus passatemps en el projecte BikeLaMola.

A més, ens va parlar de la seva implicació en l’empresa familiar Rommer, dedicada a la fabricació i distribució de grans electrodomèstics. Actualment, exerceix de director Comercial i duu a terme algunes tasques de Direcció Financera. Una curiositat sobre en Jaume és que, des de molt jove, tenia clar que volia tenir responsabilitats en el desenvolupament i lideratge de l’empresa familiar.

Finalment, la Marta Sánchez, sòcia fundadora d’Allura, una empresa especialitzada en la gestió i assessorament financer, comptable i laboral, entre altres. Va resultar d’allò més interessant conèixer la seva trajectòria i com la va portar a emprendre el seu propi projecte.

La Marta també ens va obrir la seva part personal, demostrant la seva empenta i capacitat de superació.

Finalment, vàrem acabar amb una bona estona de networking entre tots els socis participants en la jornada.

Leave a Reply