Activitats

Afterwork amb la Sandra Puig i en Xavi Coma

By 18 de setembre de 2023 No Comments

Dijous passat, el Cercle, vam reprendre l’activitat després de les vacances i, en aquesta ocasió, ens vam reunir al restaurant InBoccalupo per conèixer més a fons a dos dels nostres socis.

Sandra Puig, diplomada en comunicació i apassionada de la moda, ens va parlar del seu recorregut professional i ens va presentar la seva firma de bany “Como un Pez en el Agua”, una marca molt valorada per les influencers de moda i que es pot trobar en reconeguts punts de venda nacionals i internacionals.

En Xavi Coma, amb una formació com a advocat fiscalista i una àmplia trajectòria professional en reconegudes empreses i bufets, va passar per una situació en què no va poder arribar a una cita personal per motius professionals. Aquesta experiència el va fer reflexionar i va decidir crear la seva empresa de consultoria, CE Consulting, donant un nou rumb als seus estudis i professió. Avui en dia, és propietari, junt amb el seu germà i soci, de 7 restaurants, com ara Can Solà i Santa Massa, entre d’altres.

Leave a Reply