Activitats

Capitalisme conscient

By 13 de novembre de 2023 No Comments

El dijous dia 09 de novembre vàrem organitzar un acte de presentació de la nova tendència de gestió d’empreses basada en el llibre “Capitalisme Conscient” escrit per en Raj Sisodia i en John Makey l’any 2013.

L’acte es va dur a terme a les instal·lacions de COMSER on en Jaume Vallet ens va mostrar les oficines i els laboratoris on desenvolupen els serveis de formulació i disseny de processos de liofilització. Després ens va fer una breu presentació general de l’empresa i del sector farmacèutic.

Seguidament, l’Oriol Vila, cofundador d’HOLA LUZ i fundador del capítol de Capitalisme Conscient de Barcelona ens va fer una presentació de les bases d’aquesta nova tendència. La presentació es va iniciar amb una exposició de com el capitalisme ha generat riquesa i progrés a tot el món en general, però també va posar en relleu com en els últims anys i a conseqüència de voler maximitzar beneficis a curt termini, el sistema ha creat males praxis que han portat una sobreexplotació dels recursos naturals del planeta i un increment de malalties mentals.

El capitalisme conscient es basa en els següents principis:

  • Propòsit elevat.
  • Cultura conscient.
  • Lideratge conscient.
  • Integració de tots els grups d’interès.

Leave a Reply