Activitats

Cerclemón i l’associació MUA Solidaris recapten 21.100 euros per ajudar a la investigació del càncer infantil

By 30 de novembre de 2023 No Comments

El passat divendres 24 de novembre, la comissió solidària Cerclemón, juntament amb l’Associació MUA Solidaris, van organitzar el seu segon Sopar Solidari a la Masia “La Tartana” de Matadepera amb la participació de més de dues-centes seixanta persones. Es van aconseguir recaptar un total de 21.100 euros per la investigació del càncer infantil.

El total de la recaptació ha estat íntegrament destinat a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. MUA és una associació impulsada per la família Sanromà, qui va viure en primera persona el diagnòstic d’un nen afectat per leucèmia. Tot va començar l’any 2014 amb la iaia Paquita, aficionada al Patchwork qui, en conèixer la malaltia del seu net, va decidir elaborar guants i clauers per recollir diners per poder col·laborar. La investigació ha incrementat les taxes de curació fins a un 80%, però encara es treballa per als nens sense solució.

Durant el sopar solidari, la cantant Marta Peralta va oferir una actuació acompanyada per Daniela Agulló i Eduard Balaguer, interpretant la cançó “Hi ha dies”, tema principal del curtmetratge “No vull ser un Heroi” dirigit per Joan Paüls. La banda sonora, composta per Peralta, va ser basada en el conte original presentat per MUA Solidaris durant la seva presentació pública a Terrassa, centrat en la investigació del càncer infantil. Paüls va reconèixer el gran potencial del projecte de MUA, treballant colze a colze amb Lluís i Antó Sanromà durant tres anys per portar-lo a la gran pantalla i sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil.

El compromís de Cerclemón és seguir impulsant aquest tipus d’esdeveniments solidaris per donar suport a causes socials rellevants. Aquesta acció s’uneix al seu historial de col·laboracions, dirigides l’any passat a lluitar contra la soledat i l’aïllament social en persones grans.

Leave a Reply