Activitats

Esmorzars del Cercle amb la Clàudia Gàzquez, l’Alba Cabello i la Julieta Rueff

By 13 de desembre de 2023 No Comments

Dins del marc dels “Esmorzars del Cercle”, el passat dijous 30 de novembre ens vam trobar a les instal·lacions de Serafí Indústria Gràfica, on la Clàudia Gàzquez, ens va obrir les portes als membres del Cercle on ens va ensenyar les instal·lacions i vam conèixer més de prop els seus projectes. En aquesta jornada vam tenir l’ocasió de conèixer ben de prop tres projectes liderats per 3 dones.

L’Alba Cabello en va ser la primera. Ens va presentar la seva intensa trajectòria personal i professional dins el grup familiar d’Inmovalero, on ha dedicat gran part de la seva carrera al desenvolupament del negoci al Brasil. Asenza Beach Resort o Acquaí Park són alguns dels projectes que actualment està portant a terme.

De la mà de BANC, institució privada que posa en contacte inversors privats amb emprenedors que cerquen finançament, vam conèixer a la Julieta Rueff, CEO i fundadora de Flamaid, una startup en procés de llançament d’un dispositiu de seguretat personal revolucionari que permet localitzar els contactes d’emergència en situacions de perill. Actualment estan aixecant una ronda de 150.000€.

Per acabar, la Clàudia Gàzquez ens va presentar Serafí Indústria Gràfica, una empresa dedicada a les arts gràfiques, aplicant tecnologia i innovació en el món de la impressió gràfica. Amb més de 50 anys d’història, l’empresa està integrant la tercera generació al negoci, començant des de la base, descobrint el món de la tinta i el paper. Això sí, molt ben acompanyada per encara la primera generació, que segons l’àvia, encara els vigila, i la segona generació que ha sabut adaptar l’empresa en els nous temps de la digitalització.

Leave a Reply