Activitats

Cerclemón, un any més, regala somriures amb joguines

By 9 de gener de 2024 No Comments

Representants de Cerclemón, la branca solidària de la Cecot, juntament amb membres de Creu Roja Joventut de Terrassa, es van reunir el passat 29 de desembre per lliurar les joguines recollides entre els socis i el personal de la Cecot per a la campanya ‘Els seus drets en joc’. La donació va consistir en dues caixes plenes de joguines noves destinades a nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat.

Cerclemón participa en aquesta campanya des de fa uns anys, i per segon any consecutiu, ha ampliat aquesta iniciativa a les empreses associades, als col·lectius de la Cecot i al personal de l’entitat. El president, Santi Ventalló, ha destacat: ‘Des de l’any passat som col·laboradors oficials de la campanya’, afegint que ‘sempre animem els empresaris a col·laborar i aquest any diverses empreses han recollit joguines des dels seus propis centres de treball’.

Paula Fortuny, directora de Creu Roja Joventut de Terrassa, celebra l’èxit en la recollida de joguines, indicant que s’entregaran a prop de 1.800 infants. Malgrat aquest augment, expressa preocupació pel creixement del nombre d’infants necessitats. Amb més de 100 voluntaris i la participació creixent d’empreses, escoles i esplais, es preparen les entregues per fer feliços als nens la setmana vinent.

Consulta la notícia.

Leave a Reply