Activitats

Esmorzars del Cercle amb el Toni Pérez i la Natàlia Sànchez

By 24 de gener de 2024 No Comments

Donem inici a l’any amb noves activitats i els responsables d’inaugurar-lo han estat el Toni Pérez i la Natàlia Sànchez.

Van compartir amb nosaltres els seus projectes, en Toni ens va parlar de PNI Clínic, mentre que la Natàlia ens va introduir al seu centre, Min Centre Dental. Aquests dos projectes es caracteritzen per la seva naturalesa molt personal, on la superació personal ha jugat un paper clau en l’oferta del millor servei possible a les persones. La professionalitat i la voluntat de contribuir s’han revelat com les raons més importants darrere d’aquests projectes.

Ens vam trobar a l’espai Meraki, un oasi de pau al centre de Terrassa on recordar i reconnectar amb la teva ànima, treballant cos, ment, ànima i emocions.

Leave a Reply