ActivitatsNota de Premsa

L’economista i empresària Marta Sánchez pren el relleu de Santi Ventalló com a presidenta de Cerclemón

By 5 de febrer de 2024 No Comments

Sánchez agafa el relleu del també empresari Santi Ventalló, qui ha presidit la comissió els darrers quatre anys. Sánchez, qui fa dos anys que forma part del Cercle de Joves Empresaris, té previst “continuar la tasca que ja s’ha fet, però, sobretot, intentar arribar a involucrar moltes més empreses de Terrassa i del Vallès en projectes solidaris i que no siguin només les empreses del Cercle Cecot de Joves Empresaris les que hi participin, sinó que la nostra tasca arribi i es conegui per a moltes més empreses”.

En els quatre anys de Ventalló com a president de Cerclemón, la comissió ha elevat el grau d’implicació en campanyes com la de recollida de joguines de la Creu Roja, i ha incrementat la recaptació de recursos econòmics per a projectes de diferents ONG. És el cas dels Sopars Solidaris que, amb només dues edicions, han aconseguit recaptar un total de 35.000 euros per als projectes de la Fundació Amics de la Gent Gran per combatre la soledat no desitjada (15.000€) i de l’Associació Mua Solidaris per la investigació del càncer infantil (20.000€).

“Al Cercle de Joves, i a la Cecot, si una cosa ens caracteritza és que som empresaris i empresàries que, més enllà de fer que les nostres empreses mantinguin l’activitat i puguin créixer, ho facin de manera responsable, sostenible i mantenint la cohesió social. I aquí és on Cerclemón té un paper important, el fet d’implicar i apropar l’empresariat català a l’àmbit social des de l’associacionisme empresarial. Estem per formar part d’una societat civil mobilitzada i amb ganes de contribuir”, ha afirmat la nova presidenta Marta Sánchez.

Accedeix a les notícies:

Diari de Terrassa

Món Terrassa

Leave a Reply