Actes Institucionals

Rebem la visita de l’AIJEC per compartir idees i experiències

By 28 d'abril de 2022 maig 3rd, 2022 No Comments

Ahir, dimecres 27 d’abril, ens vam reunir a les instal·lacions de la Cecot amb una representació de l’AIJEC encapçalada pel seu president Ruben Sans i la seva vicepresidenta Estefania Gonzalez.

L’AIJEC agrupa des de 1985 a joves menors de 45 anys de tot el territori català amb empresa pròpia amb l’objectiu de compartir inquietuds i experiències professionals. Al llarg de la reunió vam poder intercanviar dinàmiques i diferents enfocs de les dues associacions explorant conjuntament idees de com aportar més valor als socis i sòcies i augmentar representativitat. La realitat dels dos últims anys ha fet necessari treballar en nous formats de sessions i activitats per acompanyar als nostres membres en temps empresarialment complexos. Hem coincidit també en la importància de seguir donant visibilitat a les joves iniciatives empresarials a partir dels reconeixments que lliurem anualment des de l’AIJEC i la Cecot.

Al mateix temps, vam poder analitzar conjuntament la representació actual de les noves generacions emprenedores a nivell nacional i europeu.  Per acabar, confirmant la bona relació existent, el Cercle i l’AIJEC vam emplaçar-nos a compartir i participar en activitats futures per reforçar relacions i generar xarxa entre els socis i sòcies de les dues associacions.

Leave a Reply