Activitats

Coneixem a l’empresa Sanmartí 1850!

By 9 de maig de 2022 No Comments

El passat divendres 29 d’abril, aprofitant la presentació d’un dels nous membres del Cercle, l’Àlex Castany de l’empresa Sanmartí 1850, una cinquantena de membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris, ens vam reunir a Can Bondia per poder compartir una estona distesa de networking.

Sanmartí són una família de carnissers de Sabadell. Una empresa que està en funcionament des del 1850! La primera generació va ser una de les primeres dones emprenedores de la seva època. La sisena generació s’ha adaptat als nous temps fent canvis i mirant cap al futur. Actualment l’Àlex està al capdavant de l’empresa junt amb un equip molt cohesionat amb l’objectiu de preservar l’esperit Sanmartí. A la trobada també hi van participar membres sènior del Cercle que, tot i no formar-ne part actualment, continuen mantenint el contacte amb nosaltres!

Leave a Reply